DOLAR 32,2882
EURO 34,7866
ALTIN 2.387,78
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Gülben Ergen’den özel itiraflar!

07.05.2020
A+
A-

İFTİRAYA UĞRADIM HEPSİ GELDİ GEÇTİ

”Hiç cezalandırılıp, iftiraya uğradınız mı?” sorusuna Gülben Ergen şu yanıtı verdi: ”Tabi oysa çok yaşadım ama bunun bana has bir şey olmadığını biliyorum. Her başarılı, yaşamı hakkınca sırtlayan kadının, olağan bir yazısı bu. Bu da gelir bu da geçer, tümü geldi geçti.

GÜLBEN ERGEN’DEN ”ŞÜKÜR” İTİRAFI

SOSYAL AĞ paylaşımlarına ”Şükür” yazması ile eleştirilen ve bir takım komedi hesapları tarafından hakkında espiriler yapılan Gülben Ergen, şöyle bir yorumlama yaptı: ”Bence ben hatalı yaptım, kendime kızıyorum. Bir şey paylaşıyorsan, ‘Şükür’ yazma altına; içinden söyle. Malzemeyi ben verdim, içinden söyle oraya yazma ama tövbe yeniden yazmıyorum.”

SOSYAL MEDYADA VASIFSIZ İNSANLARIN KENDİNİ PROFESÖR OLARAK GÖRDÜĞÜNÜ DÜŞÜNÜYORUM

Sosyal medyada hakkında yazılan kötü yorumları okuyup – okumadığı sorulunca Gülben Ergen şunları söyledi: ”Sosyal medyada vasıfsız insanların kendini profesör olarak gördüğünü düşünüyorum. Gülünç geliyor bana. dahası Trol hesaplar, oradan başka birilerine yazmak da komik, yalan dünya her şey anlamsız!”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.