DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Gülben Ergen: “Hiçbir şey onun yerini tutamaz”

30.04.2020
A+
A-

Gülben Ergen, yıllar önce ölüm eden ağabeyi Rıfat Ergen’le ilgili gelen soruda gözyaşlarına baskın olamadı. Sunucu Jülide Ateş’in “Hayatında kardeşim diyerek baskı aldığın hiç başkası olmadı mı?” sorusunu ağlayarak yanıtlayan şarkıcı, “Hayır, olamaz ki. O benim ses çıkartamadığım çok şeye ‘Ne yapıyorsunuz benim kardeşime?’ diyerek beni korurdu. Kızardı, fazla kızardı, fazla güzel korurdu. Abi işte. Hiçbir şey onun yerini tutamaz. Abisi olanlar abisine iyi sarılsın. Bir kız çocuğu için çok büyük bir eksiklik. Benim için koskocoman eksiklik veya. Hem abimi keza babamı kaybetmiş almak, gidip birine şikayet etmiş elde etmek, nazlanmak, bir şey arzu etmek, ben hiç yaşayamadım bunları” dedi.

Jülide Ateş’in, “Çocuklarının babası Mustafa Erdoğan ile 8 yıl süren izdivaç yaşadınız ‘Bir babanın çocuklarına verebileceği en büyük hediye çocuklarını sevmektir ama sevmedi’ dediniz, Mustafa Erdoğan, Gülben Ergen’i sevmedi mi?” sorusunu Gülben Ergen, “Boşanmanın anında ertesinde bir TV programıydı bu, böyle söylemiştim. Elbette ki 8 sene boyunca sevilmemek muhtemel mü? 8 yıl evli kaldığımıza tarafından mutlaka beni sevdi, değerinde verdi. Lakin boşanma psikolosiyle… Üç çocukla boşanmak, basit verilen bir karar değildi. Çok uzun vakit düşünerek aldım ben bu kararı. O kırgınlıkla söylenmiş bir şey. Natürel fakat beni sevdi ve değerinde verdi” biçiminde yanıtladı.

Gülben Ergen, “Beni ağlatmak erkekleri daima çok mutlu etti demişsin. Defalarca yanlış adamları sevmişim diyor musun?” sorusuna yöneltilince, “Her Zaman değil. Çoğunlukla hatalı adamları sevmişim ve güvenmişim” ifadelerini kullandı.

“Gülben Ergen hep tribünlere mi oynuyor?” sorusuna Gülben Ergen’in verdiği yanıt şöyle oldu:
“Bir magazin muhabiriyle bir yerden çıktığımda kamera gördüğümde ne kadar samimi olabilirim, ne değin kendim gibi olabilirim? O kameranla, o muhabirle akraba değiliz ancak! O anki sinirimi, dramımı bir şekilde törpülemeliyim. Benden haber alarak işini yapmaya çalışıyor. Ben de ona en az açık vermekle yükümlüyüm. asgari açık vermeye çalışırken suratıma bir tebessüm yerleşiyor, ben de kendimi görünce ‘niye boşuna gülmüşüm ki; sahte ve gereksiz bir şekilde’ diyorum. O defansa vermek.”

Bir dönem kullandığı ve elinden düşürmediği zikirmatik ile ilgili olarak ünlü şarkıcı, “Kullanmıyorum artık, dışarı çıkarken almıyorum. Bu kulla Allah aralarında olan bir şey. Dışarı çıkarken takmazsan eleştirilmiyorsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.