DOLAR 32,2741
EURO 34,7590
ALTIN 2.406,22
BIST 10.303,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 20°C

GTA 6 çıkış tarihi ile ilgili en tutarlı yeni iddia! GTA 5’in aniden bedava sunulması akıllara yeni GTA hakkında bir müjde mi sorusunu getirdi. GTA 6 çıkış…

27.05.2020
A+
A-

Grand Theft Auto 5’in 2013‘te PS3 ve Xbox 360‘ta piyasaya sürülmesinden bu yanlamasına GTA 6 hakkında öbür haberler yayılıyor. GTA 5, bütün zamanların en çok satan video oyunlarından biri olmasıyla birlikte, çoğu öbür yaş ve kuşaktan da oyuncu kitlesine sahip. GTA 5’in çıkmasının üstünden 7 sene geçmesinin peşinde artık yeni oyun için de oyuncular tamamen heyecanlanmış durumda.

Rockstar Games kadar resmi bir yorumlama gelmese de, yeni GTA çıkış tarihi ile ilgili sızıntılar artıyor. Bugün de, oyunun yayıncısı ve dağıtıcısı Take-Two‘dan sızdırılan yeni bir SEC dosyası GTA 6 çıkış tarihi ile ilgili bilgileri içeriyor iddiası gündeme geldi.

Take-Two Interactive her sene parasal performansı hakkında verilerle batmış 10-K(ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu kadar talep edilen ve şirketin parasal performansının kapsamlı bir özetini veren takvim rapor) dosyasını hazırlıyor.

Bu veriler, önümüzdeki beş sene içinde pazarlama harcamaları için planlarını içeriyor ve VentureBeat’in belirttiği gibi, en son ortaya çıkan 10-K, pazarlama maliyetlerinin 2024 mali yılında hızlanacağını gösteriyor. Son raporunda, FY 2023 ani artışlı bir yıl olmuştu fakat bu durum 2024’e içten da kaydı.

Yatırımcı ve tahlilci Jeff Cohen ise bu artışların GTA 6’ya atfedilebileceğini öne sürüyor. Keza geçtiğimiz yıllarda meydana çıkan Inkar Dead Redemption 2‘nin yayınlanma tarihini tahmin etmek için de K-10 raporlarındaki 2017-2018 dönemindeki artışın kullanıldığını söyledi. Yani iddialara göre, GTA 6 2023 Nisan ayı gibi piyasaya sürülebilir.

Tabii ancak bu süreçte devlete ait ve net sızıntılara sahip değiliz fakat birçok oyuncu gibi GTA 6 çıkış tarihi konusunda heyecanlıyız. Kısa vakit içerisinde de GTA 6’nın çıkış tarihi ile ilgili daha çok sızıntıyla karşılaşacağız gibi duruyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.