DOLAR 32,3415
EURO 34,7857
ALTIN 2.390,02
BIST 10.250,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

GTA 5’in ücretsiz olacağı söylenen büyük iddia! Epic Games’in popüler oyunu bedava oluşturacağı söyleniyor. Peki bu iddianın doğruluk payı ne dek ve…

14.05.2020
A+
A-

Bilindiği üzere Epic Games Store düzenli olarak oyunlar üstünde ya hoş indirimler sunuyor veya ayrıntılarıyla bedava yaparak oyunseverleri sevindiriyor. Acilen ortaya atılan güya oyun aleminin en başarılısı olarak gösterilen ve yeni oyununun sabırsızılıkla beklendiği GTA için yarın ücretsiz olacağı söylendi.

Normalde GTA 5’in dağılım hakkı Steam platformu üstünde oysa Reddit’te ortaya atılan iddiaya göre, Rockstar Games anlaştı ve bu sebeple oyun Epic Games üzerinden ücretsiz hale gelecek.

Epic Games Store bedava oyun kısmına bakıldığında 23 saat sonra sürpriz bir oyun ücretsiz olacak mesajı görülüyor. Bunun üstünde oyunseverler, internet alemi ve haber siteleri bu laf konusu sürpriz oyunun GTA 5’in bedava sürümü Premium Edition olacağını söylüyor.

GTA 5 ücretsiz olacak

Fazla güvenilir olduğu söylenen bir kişi oyunun 14 Mayıs ile 21 Mayıs tarihleri arasında ücretsiz ülkü geleceğini söylüyor. Ouyunun bedava olacağı hakkındaki haberler ise şaşılacak. Zira oyunun zaten ücretli versiyonu hala fazla popüler ve halk hala bu oyunu satın alıyor. Sadece geçen yıl 10 milyon adetin üzerinde satış yapan oyunun dünya çapında 120 milyondan fazla satıldığı biliniyor.

GTA 5, yıllar önce çıkmış olmasına karşın hala başarısını devam ettiriyor. Buna ilave olarak İngiliz oyun pazarına bakıldığında geçen haftanın en fazla satan ikinci oyunu oldu. Oyunun başarısı bununla da sınırı değil kuşkusuz. GTA 5 ABD’de en çok satan yirmi oyun sıralamasında 80 aydır birincil onda bulunuyor.

14 Mayıs Perşembe günü GTA 5 ücretsiz olacak mı olmayacak mı göreceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.