DOLAR 32,1928
EURO 34,9720
ALTIN 2.512,28
BIST 10.923,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 22°C

GS Kayseri Canlı İzle Bein Sports| Galatasaray Kayserispor Canlı Skor Maç Kaç Kaç

02.02.2020
A+
A-

Süper Lig’in 20. haftasında Galatasaray, bugün saat 19.00’da sahasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Ligde geri kalan haftalarda sarı-kırmızılılar 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet sonucunda topladığı 33 puanla 6. sırada yer alıyor. Kayseri ekibi ise 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 mağlubiyetle aldığı 11 puanla son sırada bulunuyor.

48. randevuda

Galatasaray ile Kayserispor, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 47 kez birbirlerine rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda Cimbom, 30 kez sahadan galip ayrılırken, Kayseri ise 3 defa rakibini mağlup edebildi. 14 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Rekabette Aslan’ın toplam 104 golüne, Kayseri temsilcisi 36 golle yanıt verdi.

Ligin ilk yarısında Kayseri’deki maçı Galatasaray, 3-2’lik skorla kazanmıştı. Galatasaray, Kayserispor karşısında ligdeki en farklı galibiyetini ise 2015-2016 sezonunda İstanbul’da 6-0’lık sonuçla aldı.

3 maçlık galibiyet serisi var

Ligde 3 maçlık galibiyet serisi yakalayan Galatasaray, bu istatistiğini Kayserispor karşısında da sürdürmek istiyor. Sarı-kırmızılılar, bu süreçte Antalyaspor, Denizlispor ve Konyaspor’u mağlup etme başarısı gösterdi.

Öte yandan Galatasaray, ligde en son sahasında Medipol Başakşehir’e mağlup olmuştu. Sarı-kırmızılılar, daha sonra oynadığı 4 müsabakada 3 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.

En az yiyen, en çok yiyene karşı

Galatasaray 16 golle ligin az gol yiyen takım konumunda bulunuyor. Kayserispor ise 48 gol ile en çok gol yiyen ekip. İstanbul takımı 28 kez gol sevinci yaşarken, Kayseri temsilcisi de 18 defa rakip fileleri havalandırdı.

Lemina cezalı, Adem ile Belhanda sınırda

Galatasaray’da Mario Lemina, Kayserispor maçında sarı kart cezasından dolayı forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılılarda Adem Büyük ile Younes Belhanda da sarı kart sınırında bulunuyor. İki futbolcu sarı kart görmeleri halinde gelecek hafta ligde oynanacak Kasımpaşa maçında görev alamayacak.

Sıtma hastalığını atlatan Henry Onyekuru hafta içinde takımla çalışmalara başladı. Sakatlıkları devam eden Radamel Falcao ve Marcelo Saracchi ise mücadelede yer alamayacak.

Düdük, Zorbay Küçük’te

İki takım arasında oynanacak mücadeleyi hakem Zorbay Küçük’ün yöneteceği açıklandı. Küçük’ün yardımcılıklarını Tarık Ongun ile Mustafa Emre Eyisoy yapacak. Dördüncü hakemlik görevini Direnç Tonusluoğlu üstlenecek. VAR masasında Özgüç Türkalp, AVAR’da ise İbrahim Çağlar Uyarcan görev yapacak.

Galatasaray Kayserispor nasıl canlı izlenir?

Galatasaray Kayserispor maçını beIN Sports ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz. 

Digitürk tek maç satın alma işlemi nasıl yapılır?

Digitürk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Satın almak için tıklayınız

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.