DOLAR 32,2937
EURO 34,8240
ALTIN 2.412,97
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Gözenek problemine bu yöntemlerle son verin

09.06.2020
A+
A-

ABONE OL

Uzmanlara kadar cildinize scrub göstermek, yüzünüzü tahriş edebilir, bu da daha büyük gözeneklerin ortaya çıkmasına neden olabilir.

Kısıtlama göstermek zorlama olabilir, fakat gözenekleri en aza indirmeye çalışırken cildinize aleyhinde kibar edinmek başarının anahtarıdır.

Gözeneklerinizi küçülten bir mahsul arıyorsanız; hem cildinizi temizleyen ve ayrıca de benzer anda peeling yapan bir yüz temizleyiciye ulaşın.

Bu cins ürünler gözeneklerin daha sıkı ülkü gelmesine ve en aza indirilmesine tezgâhtar olur ve kusurları bulanıklaştırır.

Retinol büyüsü

Retinol büyüsü

Cilt bakım ürünleri söz konusu olduğunda, retinol en popüler bileşenlerden biridir. İster koyu lekeler, ince çizgiler ve kırışıklıklar ile savaşıyor, ister büyük gözenekler ile mücadele ediyor olun… Retinol ile formüle edilmiş bir deri bakım ürünü tam aradığınız şey olabilir!

Uzmanlara kadar retinol gözeneklerin tıkanıklığını gidererek ve cildin doğal parlaklığının görünümünü geri kazanarak çalışan A vitamini türevidir.

Maskeleme

Maskeleme

Her yere bir yüz maskesi göstermek yerine, sorunlu alanlarınızı kastetmek için belirtilen noktalarda bir maske kullanmayı deneyin.

En sevdiğiniz deri bakım ürününün yeni bir amacı olduğunu öğrendiğinizde sevmiyor musunuz? Evet, biz de! Daha pürüzsüz bir görünüş için kirleri, kirleri ve yağları biriktirmeye, gözeneklerin görünümünü açmaya ve sıkmaya ve ölü cilt hücrelerini cildin yüzeyinden arındırmaya asistan olan eksfoliye etkili cilt bakım maskelerini deneyin.

Güneş kremi

Güneş kremi

Cilt bakımı endişeniz ne olursa olsun, güneş kremini hiçbir vakit dikkatsizlik etmemelisiniz. Uzmanlara tarafından, cildinizde ne değin artı güneş hasarı varsa, pek eksik sıkılık vardır.

Deri sertliğini kaybetmeye başladığında, gözenekler daha belirgin görünür, bu da istediğiniz son şeydir. bu nedenle, tekrar tekrar rutininize güneş kremi eklemenin bir yolunu bulun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.