DOLAR 32,1998
EURO 35,0219
ALTIN 2.507,06
BIST 10.745,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Göz kapağı düşüklüğünü ortadan kaldırmak artık olası

26.06.2020
A+
A-

Bundan Böyle cihazla cilt arasındaki potansiyel farkı kullanarak; havadaki oksijeni, plazma enerjisine dönüştürüp; sorunlu bölgedeki lezyona değmeden bir ark meydana getirmek suretiyle dokuyu buharlaştırarak problemli deriye tesir eden yeni bir teknoloji var.

Yeni uygulanan usul, daha alçak ve üstteki göz kapağı düşüklüğü ve kırışıklıklarından şikayetçi olanlarda klinik şartlarda yerel uyuşma yaparak 10-20 dakika gibi kısa bir sürede ,kaz ayaklarını da kapsayacak şekilde müdahale etme şansı tanıyarak ciltte yenilenme ve deri fazlalıklarının atılmasını sağlıyor.

İşlem sonrası 3-4 günlük şişlik kızarıklık ve kabuklanma dönemi yaşanabiliyor. 10 günde en ince ayrıntısına kadar kaybolan izler; cilt rejenerasyonunun 2 aylık bir sürece gereklilik duymasından daha sonra adamakıllı iyileşir.

Kişinin ihtiyacına kadar 1-2-3 seans kadar 4-6 hafta aralıklarla yapılabilir. Keza yüz ve vücuttan ben almada, yüzde “smoker line” olarak da açıklama edilen üst dudak kırışıklığı olanlarda, boyun kulak önü çizgilenmeleri ve kırışıklıklarından, güneş ve gebelik lekelerinden, akne skarı ve sözde yara izlerinden ameliyat sonrası dikiş izlerinden davacı olanlarda yaş ve cinsiyet farkı olmaksızın bu yöntemi kullanılabiliyor.

Sadece lokal anestezik kremler ile uyuşturularak kısa sürede yapılabilmesi ve çabuk iyileşme sağlaması, sızı ve acı gibi işlem sonrası sorunları olmaması ile plazma enerjisi, , hasta konforu açısından da hoşnutluk oluşturuyor. Belirlenen bir ast etkisi olmaması da leke iz tedavilerinde kullanılıyor olup iz, yanık, leke riski taşımaması da en kayda değer avantajıdır.

Göz kapağı için ameliyat olunan durumlarda verilen süre dek (5-10 yıl) kalıcılık sağlayabiliyor; yani bu durumun değişkenliği kişinin yaşlanma hızına emrindeki olarak değişebiliyor. Akne ve skar izlerinde de alınan çare yanıtı kalıcıdır. Ama kazayağı , dudak üstü çizgileri, el , boyun, kulak önü çizgileri gibi yaş alma ve mimiğe bağlı kırışıklar yaş alma ile her tarafta oluşma eğilimi gösterecektir yine kişinin biyolojik yapısına 3-5 sene süreklilik beklemekte olup sürece kadar sonradan tekrarlanabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.