DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

GoPro Mac’te webcam olarak nasıl kullanılır? GoPro kameralar, Mac modellerinde webcam olarak nasıl ayarlanır? Aksiyon kamelar arasında en popüler…

10.07.2020
A+
A-

Birçok modeliyle dikkat çeken GoPro, Hero 8 modeli için de kullanıcıların beğeneceği bir özelliği devreye aldı. Mac kullanıcıları aşağıdaki adımları uygulayarak, 1080p kalitede görüntü sağlayabiliyor. Kullanım için aşağıdaki adımların yapılması gerek.

-İlk olarak GoPro Hero 8 modeline beta kamera firmware kurulması gerekiyor.

-Sonrasında Mac cihaza GoPro Webcam masaüstü uygulamasını kurmak gerekiyor. Bu uygulamayla birlikte kameranın sağladığı görüntü bilgisayara aktarılmış olacak.

-Hero 8 kamerayı bir USB Type-C kablosuyla Mac modelinize bağlamanız gerekiyor. Bu kablo da kutudan çıkan kablo olabilir.

-Kamera ve Mac bağlantısını yaptıktan sonra kullanılabilir kamera kaynakları arasında GoPro modelini seçerek, görüntü aktarımına başlayabilirsiniz.

Bu özellik sayesinde kullanıcılar canlı sohbet uygulamaları, video kaydı, canlı yayınlar vb. ihtiyaçları için kamerayı kullanabilir. Kamera normalde 4K çekim kalitesine sahipken, bilgisayar üzerindeki canlı akış için 1080p görüntü kalitesini destekliyor. GoPro Mac’te nasıl kullanılır sorusunun cevabında bu 4 adım bulunuyor.

Yukarıda bahsettiğimiz Mac uygulaması için de buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Windows cihazlar için geliştirilen yazılım hala geliştirilme aşamasında.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.