DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

GoPro Hero 7 üzerinden YouTube canlı yayın devri!

14.11.2018
A+
A-

Aksiyon kamerası denilince yıllardır ilk akla gelen marka olan ve sektöre yön veren GoPro bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda, Hero 7 serisini tanıtmıştı. Bu kapsamda GoPro Hero7 Black, Hero7 Silver ve Hero7 White olmak üzere üç yeni modelin tanıtımı gerçekleştirilmişti.

Geçtiğimiz saatlerde yayınlanan güncellemeyle artık GoPro Hero 7 üzerinden YouTube’dan canlı yayın yapılabilecek. Böylece kullanıcılar ekstra bir program kullanmadan direkt olarak Hero 7 üzerinden canlı yayına geçebilecekler.

Bunun haricinde ise gelen güncelleme ile birlikte Hero 7 kullanıcıları medyaları artık daha hızlı bir şekilde indirebilecekler. Bunun haricinde ise QuikStories özelliği sayesinde de kullanıcılar sosyal medyalarına üzerinden rahatlıkla paylaşım yapabilecekler. İlk etapta söz konusu bu güncelleme şimdilik iOS kullanıcıları indirebilecekler. Fakat ilerleyen günlerde güncellemenin Android kullanıcıları için de yayınlanacağını belirtelim.

GoPro Hero 7 Black özellikleri ile neler sunuyor?

En gelişmiş model olan Hero 7 Black, Hero 6 ile benzer şekilde 4K çözünürlükte 60 fps video kaydı yapabiliyor. HyperSmooth teknolojisi ile güçlendirilen aksiyon kamerasının,  bu sayede gimbal kullanılmış gibi bir görüntü sunduğu belirtiliyor.

Cihazın çektiği 4K videoların bitrate oranı 78 Mbps olarak açıklanırken, çözünürlük düştükçe kare saniye oranı artıyor. Bu kapsamda 2.7K çözünürlükte 120 fps, Full HD çözünürlükte ise 240 fps video kaydı yapılabiliyor.

12 Megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebilen ve RAW çekim imkanı sunan Hero7 Black, aynı zamanda SuperPhoto Auto HDR özelliği ile birlikte geliyor. Harici mikrofon girişinin yer aldığı Hero 7 Black canlı yayın yapabiliyor. Maalesef, harici mikrofon bu cihaza doğrudan bağlanılamıyor. Mikrofon takmak isteyenlerin GoPro’dan bir adaptör satın alması gerekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.