DOLAR 32,2235
EURO 34,7484
ALTIN 2.454,12
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 21°C

Google’dan Play Oyunlar için karanlık mod müjdesi!

15.12.2018
A+
A-

Google, Play Oyunlar uygulamasını gün geçtikçe daha etkin olarak kullanmaya başladı. Daha önce Google Play üzerinde yer alan oyuncu profilleri 2013 I/O sonrası bu uygulamada yer almaya başladı.

Peki ama yeni gelen özellikler neler? Uygulamanın kısayoluna tıkladığınızda, son oynadığınız oyunları görebileceksiniz. Artık başarılarınızı nadirliğine göre de sıralamanız mümkün. Bunun dışında yeni aldığınız başarıları da öncelikli olarak görebiliyorsunuz.

Google‘ın, oyuncuların daha etkileşimli bir oyun performansı için sürekli iyileştirmelere gittiği uygulama aslında çok fazla değeri bilinmeyen Google hizmetlerinden biri.

Hem oyunlarda gösterdiğiniz başarıları takip edebileceğiniz uygulama üzerinden, oyunları yüklemeden oynayabileceğiniz bir bölüm de bulunuyor. Demolarını oynadığınız oyunları, dilerseniz indirebiliyorsunuz.

Bağımsız oyun seçkisi, ücretsiz en popüler oyunlar gibi sekmelere bu uygulama üzerinden rahatça erişebiliyorsunuz. Her ne kadar Play Store üzerinden de bu sekmeler bulunsa da, arayüz ve erişebilirlik açısından Play Oyunlar daha kullanışlı.

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Bu güncelleme sonrası Play Oyunlar uygulamasını daha sık kullanmayı düşünür müsünüz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.