DOLAR 32,3254
EURO 34,7388
ALTIN 2.408,18
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Google Voice için Hey Siri güncellemesi

19.10.2019
A+
A-

Bir diğer ismiyle de “Hey Siri” özelliği olarak sunulan bu özellik, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde uygulama başlatmak için kullanılabiliyor. Bu sayede uygulama açılış süresi kısalırken yapılacak işlem içinde kolaylık sağlanmış oluyor.

Uygulama hakkında ufak bir bilge vermeden geçmeyelim. Şirket söz konusu uygulamayla birlikte uluslararası çağrı yapmaya imkân sağlıyor. Skype‘ın özelliğine benzer olan bu özellikle cep telefonu numarasıyla birlikte uygulama üzerinden çağrılar yapabiliyorsunuz.

Siri ile birlikte işlem yapma

Güncellemenin ana kahramanı olan Siri’yi kullanarak işlem yapmak için öncelikle uygulamanızın ayarlar kısmından bu işlemi aktif hale getirmeniz gerekiyor. Akabinde telefonunuzdan Siri’yi açarak, “Hey Siri, Google Voice üzerinden Zeynep’i ara veya Ozan’a mesaj gönder.” şeklinde söylediğinizde bu işlem direkt olarak başlatılacaktır.

Uygulamanın iOS sürümünü indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Google Voice iOS sürümü için tıklayın

Google Voice Siri güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.