DOLAR 32,2039
EURO 35,0603
ALTIN 2.471,45
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Google Stadia bizi öğrenerek tahmin edecek!

13.10.2019
A+
A-

Oyuncular için internetin olduğu her yerde oynanabilme fikri ile karşımıza çıkan Google Stadia, herhangi bir konsola ihtiyaç duymadan dilediğimiz oyunu dilediğimiz cihazda oynama imkanı ile karşımıza çıkmıştı. Oyuncular için çok da uzak olmayan bu fikrin arkasında Google olunca, herkes bir hayli heyecanlanmıştı. Zaman içerisinde tüm dünyaya yayılacak olan ve farklı oyunları da bünyesine katacak olan Stadia için gelen haberler de oldukça heyecanlandırıcı.

Söz konusunu oyun olunca, oyuncuların yavaş internet bağlantıları veya farklı durumlarda karşılaştıkları en büyük sorunlar arasında  yükleme yer alıyor. Siz oyunu oynarken yaptığınız hareketler oyunda uzun bir süre gerçekleşmiyor ve bu da sizin oyun deneyimizi etkiliyor. Bu durumun farkında olan ve Google Stadia’nın en büyük potansiyel sıkıntısılarından birisi olan yükleme, yapay zeka yardımı sayesinde çözülecek. Google’ın Google Stadia’da kullanacağı yapay zeka ile beraber oyuncular oyunlarını oynarken yapay zeka oyuncuları tanımaya başlayacak. Bu tanımanın ardından oyuncuların bir diğer hamlesi kolay bir şekilde tahmin edilebilecek ve ön yükleme gerçekleştirilecek. Ön yükleme sayesinde Google Stadia’da yaptığınız hareketler önceden yüklendiği için kolay bir şekilde gerçekleştirilecek.

Henüz Türkiye’de kullanıma açılmayan Stadia için fikirleriniz neler?

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.