DOLAR 32,4809
EURO 34,7450
ALTIN 2.440,33
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Google Pixelbook Go özellikleri sızdırıldı

24.09.2019
A+
A-

Google Ekim ayında düzenleyeceği lansman ile uzun süredir birçok sızıntıyla karşımıza çıkan yeni amiral gemisi Pixel 4’ü tanıtacak. Bunun yanı sıra farklı ürün ve hizmetlerini de kullanıcılara sunacak. Beklenen ürün ve hizmetler netleşmemiş olsa da yeni Pixelbook modeli hakkında detaylar sızdırılmaya başladı.

Ekim ayında düzenlenecek lansman her ne kadar Pixel 4 odaklı geçecek olsa da Pixelbook Go ismi ile gelecek yeni Chromebook da dikkatleri üstüne toplayacak. Yeni Chromebook’un 13.3 inç ekran ile 4K çözünürlük destekli gelmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz yıllardaki katlanabilen tablet tarzı tasarımın tersine yeni Pixelbook basit bir kapaklı tasarımla karşımıza çıkacak. Ayrıca dokunmatik bir ekran ile gelmesi beklenen cihaz yüksek çözünürlüklü ekranı ve yüksek karşıtlık oranı ile tasarımcıların vazgeçilmezi olabilir.

Donanım tarafında da Intel Core i5 ve i7 işlemcilerden güç alacak yeni Pixelbook modelleri 8 GB RAM ve 16 GB RAM varyantları ile de birlikte sunulabilir.

Bağlantı noktası olarak USB-C kullanan yeni Chromebook modelleri 3.5mm’lik kulaklık jakına da sahip olacak. Dizüstü bilgisayarın, eski nesil Pixelbook’lara göre daha hafif olmasını sağlayan bir magnezyum alaşımlı gövdeye sahip olduğu söyleniyor.

Fiyat etiketi, çıkış tarihi veya hangi ülkelerde satışa sunulacağı belli olmayan yeni modeller hakkında daha fazla detay sızdırıldıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Dikkatleri üstüne toplayacak, fark yaratacak özelliğin de ne olduğu konusunda merak içindeyiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.