DOLAR 32,5697
EURO 34,8528
ALTIN 2.433,62
BIST 9.723,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Google Pixel XL Android 9 Pie ile sorun yaşıyor!

13.08.2018
A+
A-
Google Pixel 3 hakkında her şey!

Google Pixel 3 hakkında tüm bilinmesi gerekenleri sizler için bir araya getirdik. Google’un yeni amiral gemisi hangi özelliklere sahip olacak?

Kullanıcılardan gelen şikayetlere göre Google Pixel XL Android 9 Pie ile sorun yaşamaya devam ediyor. Mevcut sorunun Android P beta sürümünden beri devam ettiğine de dikkat çekiliyor. Peki, ne bu sorun?

Pixel akıllı telefonlar, hızlı şarj özelliği için USB Power Delivery (USB-PD) kullanıyor. USB-PD sertifikalı bir kablo takıldığında cihazın ekranında Charging Rapidly mesajını göstermesi gerekiyor. Öte yandan, Android 9 Pie ile birlikte USB-PD sertifikalı şarj aleti kullanılsa bile mesajın gözükmediği belirtiliyor. Şirketin bu sorunla ilgili başlığı “düzeltilmeyecek” şekilde işaretlemesi ise tartışmalara sebep oldu. Kullanıcılar ise bu mesajı görmedikleri şeklindeki şikayet ederken böyle bir başlık açılması dikkat çekti.

Daha sonra ise aynı sorunla ilgili olarak “Pixel XL şarj aleti her seferinde Charging Rapidly diyor” başlıklı yeni bir konu açıldı. 2 Google şarj aleti ve USB-C kablosu, 1 Google USB-C kablolu yedek batarya ile üçüncü parti bir şarj aleti ve kablosunun bu konuda adı geçiyor. Bu kullanıcılar ise cihazlarının çok hızlı bir şekilde yüzde 100 seviyesinde şarj olduğunu söylüyor. Diğer kullanıcılar da hızlı şarjın hiç çalışmadığından yakınıyor.

Google Pixel 3’ün şarj standı sızdırıldı!

Google Pixel 3 ailesi için geliştirilen şarj standının referansına Google güncelleştirme kodları arasında rastlandı. Peki bu şarj standının özellikleri nasıl olacak?

Soruna neyin sebep olduğu bilinmiyor. Öte yandan sorunun Pixel, Pixel 2 ve Pixel 2 XL kullanıcılar tarafından dile getirilmemesi de ayrı bir merak konusu. Konuyla ilgili Google ne diyecek oldukça merak ediyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.