DOLAR 32,4639
EURO 34,7103
ALTIN 2.436,27
BIST 9.879,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Google Pixel 4 fotoğrafları sızdırıldı

28.08.2019
A+
A-

Şirketin merkezinin bulunduğu ABD üzerinden paylaşıldığı görülen görüntülerde yeni model son halini almış görünüyor. Fotoğraf baktığımızda ABD’li GSM operatörlerinden biri plan Sprint’in logosunu sol üstte görüyoruz. Bu da ABD üzerinden paylaşıldığını doğuruluyor.

Fotoğrafta asıl dikkat çeken detay ise duvar kağıdı ve bildirim paneli. Tüm bu ipuçları bize yeni modelin Android 10 ile geleceğini işaret ediyor. Tabii yakın zamanda isim değişikliği yaşayan yeni işletim sisteminin Google’ın en yeni modelinde kendini gösterecek olması çok da şaşırtıcı değil.

Google Pixel 4 resmen onaylandı!

Son günlerde sızıntılarla özellikleri ve tasarımı ortaya çıkan Google Pixel 4, sürprizlerle dolu bir şekilde ve Google’dan beklenmedik bir zamanda resmen açıklandı.

Arka kısmı camdan yapılan yeni model, arka sol üst köşede de ikili kamera kurulumuna sahip. Bu kameralara bir adet flaş eşlik ediyor. Böylece Pixel ailesi, Pixel 4 ile birlikte çoklu kamera düzenine geçiyor.

Paylaşılan bilgilere göre ana kamerası 12MP olacak olan telefonda 16 MP telefoto lens de kullanılacak. Fotoğrafta dikkat çeken bir detay ise, ses açma-kapatma tuşunun hemen üstünde beyaz renkli bir güç tuşu olduğu. Telefon üzerinde oldukça hoş durduğunu söyleyebiliriz.

Önümüzdeki haftalarda telefon tam anlamıyla netlik kazanacak.

Sizce Google çıkartacağı yeni modellerinin tasarımları nasıl? Görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.