DOLAR 32,3908
EURO 34,6260
ALTIN 2.391,90
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Google Pixel 3’te ekran sürprizi!

19.10.2018
A+
A-

Akıllı telefon pazarının en önemli markalarından olan Google, artık kendi markası altında akıllı telefon üretmeye başladı. Pixel serisi modeller 3 yıldır karşımıza çıkarken, bazı problemlerle de karşılaşmıştık. Pixel 2 ailesinin en büyük problemi ise LG üretimi ekranlardan kaynaklanıyordu.

İlk olarak Pixel 3 XL modelinin parçalarının ortaya çıkması ve içerisinden Samsung ekranın çıkıyor olması Google’ın yaşanan problemlerden dolayı tedarikçilerini değiştirdiği yönünde yorumlanmıştı. Ta ki Pixel 3 iFixit’in konuğu olana kadar…

Birçok elektronik ürünü parçalarına ayırarak hem tamir edilebilirlik yönünden hem de kullanılan malzemeler açısından değerlendiren iFixit, Google’ın Pixel 3 modelinde LG üretimi P-OLED bir ekran kullanıldığını gün yüzüne çıkarttı.

Diğer taraftan ekran tamirinin önceki modele kıyasla çok daha zor hale geldiğini belirten iFixit ekibi, her ne kadar tek tip bir tornavida ile tüm işlerini yapılabileceği için güzel sözler söyle de sonuca baktığımızda aynı şeyi söylemek pek mümkün değil.

iFixit, 10 üzerinden 4 puan verdikleri Pixel 3 modelinin tamirinin zor olduğunu ve bunun için bir uzmana başvurmanızı tavsiye ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.