DOLAR 32,2126
EURO 34,7927
ALTIN 2.445,54
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Az Bulutlu
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 22°C

Google Home Hub tanıtıldı!

09.10.2018
A+
A-

Google, tamamen Google Asistan için hazırlamış olduğu Google Home Hub’ı duyurdu. Tamamı ile Google Asistan ile uyumlu bir şekilde çalışan Home Hub ile, eviniz akıllanıyor.

Home Hub evinizi akıllaştırıyor

Evinizin çeşitli yerlerine yerleştireceğiniz Home Hub cihazlar,  Home Hub tüm evinizi kontrolü altına alınıyor. Home  Hub, odaların sıcaklıklarından, eve gelen ziyaretçilere kadar evinizdeki her şeyi akıllılaştırmayı hedefliyor.

Diğer akıllı ev asistanlarının aksine Home Hub herhangi bir kamera ile gelmiyor.

Bugüne kadar, Home Hub’ın piyasaya çıkmış en iyi dijital çerçeve olduğunu iddia eden Google, dijital çerçevelere yeni bir soluk getiriyor. Ortam ışığına göre, ekran parlaklığını ve fotoğrafların renklerini değiştiren Home Hub, Google Fotoğraflar’dan almış olduğu güçle, fotoğraflarını incelemeyi seven kullanıcılara keyifli dakikalar vaat ediyor.

Home Hub, sahip olduğu hoparlör ve ekran ile, sizlere kolayca müzik çalabilmek, Youtube’dan video oynatabilmek veya Google Play Movie’den hızlıca film açabilmek için her daim hazırda bekliyor.

Bugünden itibaren ön siparişe açılmış olan Home Hub, 149 dolar fiyat ile 22 Ekim’de kullanıcıların karşısına çıkmaya hazır.

Güncelleniyor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.