DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Google Haritalar, YouTube Music desteğine kavuşuyor

13.06.2020
A+
A-

Vasıta kullanan kişiler ara sıra, telefonu üzerinden yol tarifi alırken bununla beraber müzik de dinliyor. Vasıta kullanımında huzur sağlanması amacıyla Google Haritalar uygulaması Spotify, Apple Music ve Google Play Music uygulamalarıyla entegre edilmişti. Artık Google Haritalar YouTube desteği de alarak kullanıcılarına yol tarifinde bulunabilecek.

Google Haritalar YouTube Music desteğini kullanabilmek için birkaç akort adımının yapılması gerekiyor. İlk olarak Google Haritalar’da sağ tepede yer alan hesap bilgileri kısmına gitmelisiniz. Burada “Ayarlar” sekmesine girdikten daha sonra “Navigasyon ayarları” seçeneği seçmelisiniz. daha sonra açılan sayfada “Varsayılan medya uygulaması” sekmesinde YouTube Music seçilmesi gerekiyor.

Eğer bu sekmede YouTube Music’i göremezseniz, bir alttaki seçenek olan “Muavin için varsayılan medya sağlayıcı” sekmesinden YouTube Music’i seçebilirsiniz. daha sonra benzer kısımdan YouTube Music uygulamasını seçerek, özelliği kullanabilirsiniz.

Yeni özelliğin kullanımının nasıl olduğunu da aşağıdaki görselden inceleyebilirsiniz. Desteklenen diğer müzik uygulamaları da benzer şekilde navigasyon üstünde kullanılabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.