DOLAR 32,2832
EURO 34,7580
ALTIN 2.409,23
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 20°C

Google Geliştirici Grupları Tarafından Düzenlenen ‘Android Summer Bootcamp’ Başladı!

02.09.2022
A+
A-

Geçtiğimiz yıl ilk kez Google Geliştirici Grupları tarafından düzenlenen Android Summer Bootcamp’in bu yıl ikincisi düzenlenecek. 30.000 farklı katılımcıyla düzenlenen etkinliğin detaylarına gelin birlikte bakalım.

27 Ağustos tarihinde başlayıp 5 hafta boyunca devam edecek olan etkinlikte alanında uzman geliştiriciler, eğitimler veriyor ve geliştirici adayı ve uzmanı pek çok kişiyi bir araya getiriyor.

Geliştiriciler için bulunmayacak fırsat!

android bootcamp

Android üzerine hazırlanan bir eğitim programı olan Android Summey Bootcamp, toplam 54 saatlik bir süreçte katılımcıların uygulama geliştirme alanında kendisini geliştirmesine yardımcı olan eğitimler ve aktivitelerle bu yıl da dolu dolu geçiyor. 

Eğitimler kapsamında katılımcıların Kotlin Basic, Layouts, Navigation, RecyclerView, Connect to the Internet, Build and  Interactive App, Data Persistance ve Compose Basic gibi konulara hakim olması amaçlanıyor. Android Summer Bootcamp katılım formuna buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.