DOLAR 32,3612
EURO 34,7842
ALTIN 2.400,49
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Google Files Go uygulamasından büyük başarı!

12.11.2018
A+
A-

Kullanıcıların oldukça yoğun bir ilgi gösterdiği dosya yöneticisi, almış olduğu güncellemeler sayesinde çok daha işlevsel bir hale gelmişti. Bugün şirket tarafından açıklanan verilere göre Google Files Go uygulamasının aylık 30 milyon aktif kullanıcı olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz yıl Android Go ile Brezilya, Hindistan ve Nijerya gibi gelişmekte olan pazarlardaki kullanıcılara sunulan Files Go uygulaması sevilerek kullanılmaya devam ediliyor.

Kullanıcıların dosyalarını kolayca bulmasına, bulut servislerine yedeklemesine ve diğer akıllı telefonlar ile kolayca paylaşmasına imkan tanıyan uygulama, her geçen gün kullanıcı sayısını artırarak tabiri caizse başarıdan başarıya koşuyor.

Depolama alanı azaldığında bunu bildiren uygulama ve dosyaların Drive, OneDrive, Dropbox gibi servislere yedeklenmesine yardımcı oluyor. Google, testler sonucunda uygulamanın kullanıcılara ortalama 1GB alan tasarrufu sağladığını ifade ediyor. Google Files Go uygulaması, Android 5.0 veya daha yeni bir sürümün yüklü olduğu cihazları destekliyor.

:: Files Go uygulamasını indirmek için tıklayın

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.