DOLAR 32,4938
EURO 34,7574
ALTIN 2.438,54
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Google Duo için harika bir özellik daha!

20.05.2018
A+
A-

Ekran paylaşma özelliği sayesinde, karşıdaki telefona kendi telefonunuzdan müdahale edebileceksiniz. Mesela telefonunu kullanmayı pek beceremeyen tanıdığınız, telefonda bir sorun yaşadığında size ihtiyaç duyabilir. Bu durumda o kişinin yanına gitmektense Google Duo aracılığıyla, onun telefonundaki soruna el atabilirsiniz.

Henüz programın beta testi dahilinde olan bu özellik, şimdilik düzgün çalışmıyor. Fakat buna rağmen birçok kullanıcı tarafından programın betası kurularak kullanılmaya başlandı.

Özelliğin tamamen düzgün çalışmasının ardından, kullanıcısının epey bir artacağı tahmin ediliyor. Çünkü akıllı telefonlarda bu özelliği, bu kadar kolaylaştıran bir program daha önce olmamıştı.

Google’ın bir süre beta testinde tutacağı özelliğin, belirli bir süre sonra normal sürümde yer alması bekleniyor. Bu özelliği beta testinde test etmeyi isteyenler, Google Duo beta sürümünü buradan indirebilirler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.