DOLAR 32,2222
EURO 35,0330
ALTIN 2.504,68
BIST 10.938,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Google, Chrome güncellemelerine devam ediyor!

27.03.2020
A+
A-

Tarayıcı için canary,dev ve beta versiyonlarının geliştirmelerine bu hafta devam edileceğini açıkladılar. Sıradaki sabit kanal güncellemesi Chrome 81 ile 7 Nisan tarihinde sürülecek.

Apple çentiği sevdi: Gelecek Mac’lerdeki iPhone detayı

Apple’ın iPhone ekranının üstünde duran tartışmalı “çentik” kesimi, iPhone görünümünün bir parçası haline geldi. Şirket, bu çentik kesimini Mac’e de getirmeyi düşünüyor gibi görünüyor.

Şirket, Google Chrome 82 güncellemesinin piyasaya sürümünden vazgeçtiğini ve doğrudan Chrome 83’e geçmeyi planladıklarını bildirmişlerdi. Bu karar da Chrome 83 güncellemesinin planlanan zamandan daha erken gelebileceği olasılığını ortaya çıkarmıştı.

Google Chrome

Şirket, bu ihtimali doğruladı.  83 için planlanan bütün özelliklerin ve geliştirmelerin planlanandan üç hafta önce geleceğini duyurdular. Bu da Mayıs ortalarına denk geliyor.

Google, ay başında milyonlarca kişi evinden çalışmaya başladığı için Chrome üzerinde çalışmayı as kıya almıştı. ChromeOS ve Chrome browserın istikrarlı ve daha stabil olması için bu kararı verdiklerini belirtmişlerdi.

Yeni yapılan bir açıklamaya göre, “Chrome ve Chrome OS’un istikrarlı, güvenli ve güvenilirliği düzenli olarak incelencek.”

Microsoft da geçen hafta Google’ı takip ederek, Edge81’in piyasaya sürülmesini erteleme kararı vermişti. Yazılım devi ayrıca, bazı seçilmiş Windows 10 kümülatif güncellemelerini de durduracak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.