DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Gönüllüler El Ele, Çocukların Bayramını Şenlendirdi

Gönüllüler el ele vererek çocukların bayramını neşe ve mutlulukla kutladı. Birlikte yapılan çalışmalarla sevgi ve dayanışma dolu anlar yaşandı.

05.06.2025
A+
A-

Eskişehir’de Hayırseverlerin Samimi El Ele Etkinliği

Eskişehir’de gönüllüler ve hayırseverler, ihtiyaç sahibi çocuklar için düzenledikleri anlamlı etkinlik ile büyük bir dayanışma örneği sergiledi. Bu özel günlerde, yüzlerce çocuk hem eğlendi hem de bayram sevincine ortak oldu. Çocuklara bayramlık kıyafetler ve oyuncaklar dağıtılarak onların yüzü güldürüldü ve unutulmaz anlar yaşandı.

Her Bayram Düzenli Olarak Yüzlerce Çocuğun Bayram Sevincine Ortak Oluyorlar

Her yıl düzenli olarak yaklaşık 500 ile 550 arasında çocuğa bayram sevinci yaşatan gönüllüler, bu anlamlı etkinlikleri ile toplumda büyük takdir topluyor. Çocukların yüzlerindeki mutluluk, bu birlik ve beraberliğin en güzel göstergesi oluyor.

Vatandaşlar ve Gönüllülerden Geniş Katılım ve Memnuniyet

Etkinliğe katılan vatandaşlar, bu organizasyonlardan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “İnsanlar böyle bir grubun varlığından çok memnun ve aramıza katılmak istiyor.” diyerek gönüllülerin çabalarını takdir ediyorlar. Ayrıca, etkinlikler sayesinde hayırseverler ve gönüllüler arasındaki iletişim güçleniyor ve bu sayede daha çok çocuk yardım görebiliyor.

Mevsimlik Tarım İşçileri ve Çocuklarına Yönelik Destekler

Gönüllüler, sadece şehir merkezinde değil, aynı zamanda mevsimlik tarım işçilerinin yoğun olduğu bölgelerde de çalışmalarını sürdürüyor. Çadırlarda kalan çocuklar için düzenlenen etkinliklerde, “Askıda Pasta” uygulamasıyla doğum günleri kutlanıyor, oyuncaklar ve bayramlık kıyafetler götürülerek onların yüzleri güldürülüyor. Bu sayede, dezavantajlı grupların da bayram sevincine ortak olmaları sağlanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.