DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Gönül Dağı Dizisi Setinde Taciz Skandalı

Gönül Dağı dizisi setinde yaşanan taciz skandalı tüm Türkiye’yi sarsıyor. Oyuncular arasındaki çatışma ve gerilim herkesi şaşırtıyor. Detaylar için hemen tıklayın!

25.04.2024
A+
A-

Uzun süredir TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin setinde geçtiğimiz sene bir taciz skandalı yaşandı. 31 Ağustos’ta iki set çalışanı kadın arasında yaşanan taciz olayı yargıya taşındı.

Zorla Öpmeye Çalıştı

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, saç asistanı Zeynep Çetinkaya’nın dudağından öpmeye çalışarak kendisini taciz eden setin makyaj şefi Kardelen Özbek’e dava açtığı ortaya çıktı. Sivrihisar Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Kardelen Özbek suçlu bulundu.

“Hızlı, Adil ve Hakkaniyetli Bir Karar Çıktı”

Sinema TV Sendikası avukatı Ceren Kalı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sinema TV Sendikası olarak iş yerinde gerçekleşen her türlü cinsel taciz ve cinsel istismar davalarını takip ediyor ve mağdurlara hukuki destek sunmaya çalışıyoruz. Bu davada hızlı ve etkin bir soruşturma sonucunda failin cezalandırılması mümkün oldu. Hızlı, adil ve hakkaniyetli bir karar çıkmış olmasının adaletin perçinlenmesi açısından önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi.

“Taciz Edildiğini Söyledikten Sonra İşten Çıkarıldı”

Sinema TV Sendikası’nın yaptığı açıklamaya göre, ‘Gönül Dağı’ dizisinin setinde çalışan saç asistanı Zeynep Çetinkaya, makyaj şefi Kardelen Özbek tarafından cinsel tacize uğradı. Tacizi bildirmesine rağmen haksız yere işten çıkarıldı. Mahkeme, Kardelen Özbek’i suçlu buldu ve cezalandırılmasına karar verdi. Sendika olarak mağdur Zeynep Çetinkaya’nın yanındayız!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.