DOLAR 32,3660
EURO 34,8027
ALTIN 2.399,58
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Gonca Vuslateri sevindiren haberi duyurdu

02.05.2021
A+
A-

Hastane odasından çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Gonca Vuslateri, şu ifadeleri kullandı:

“Sabah 5’in en güzel haberi… Covid: Negatif. Hastaneden çıkmıyoruz. 9’uncu kata gidiyorum. Artık iki şey için değil tek şey için üzülebilirim yavaştan. O da geçecek ama. Sete zımba gibi girerim. Canım hemşirelerim Hande, Merve ve Eda… Size aşığım. 15 gün her ağladığımda elimi tuttuğunuz, istifra ederken sırtımı sıvazladığınız, benimle hava alıp, tüm ağrı ve öksürüklerimde yanıma koştuğunuz için size minnettarım.

Kendi bestesini dinlediğim sanatçı doktorumuz Prof. Dr. Çağrı Büke’ye tüm Covid hastaları adına ve yaralarımı, bütün bir bacağımı kök hücre ve prp’lerle Küba’dan gelen kremlerle toparlayan Prof. Dr. Mehmet Veli Karaaltın ve ekibi… Sizi çok seviyorum.

Bedenime sımsıkı sarıldığınız ve altı kez de anestezi odasında yüzümü güldürdüğünüz için… Bu ülke size çok şey borçlu… Umarım sizi alkışlamaktan patlayan ellerimizi duyuyorsunuzdur, minnettarım. Uf bir de bacağım da iyileşse ne güzel olacak.”

SacitAslan.com olarak Gonca Vuslateri’nin kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.