DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Golümü Miraç’a armağan ediyorum

26.01.2020
A+
A-

Fenerbahçe’nin golcü ismi Vedat Muriç, Başakşehir karşısında alınan 2-0’lık galibiyetin ardından FBTV’nin canlı yayınına katıldı.  Golcü futbolcu Başakşehir’e attığı golü Elazığ depreminde hayatını kaybeden Miraç Can Dişçi’ye hediye ettiğini açıkladı.

İşte Vedat Muriç’in yürek burkan açıklamaları…

“Elazığ’da, Malatya’da bulunan yaralılara acil şifalar diliyorum, vefat edenlerinde mekanları cennet olsun. Yayından önce de anlattım Miraç Can Dişçi beni Malatya maçına bekliyordu, mesaj atmıştı. Bugün maça giderken komşusu mesaj attı, maalesef depremde hayatını kaybetmiş. Açıkçası çok derinden etkilendim. Bu galibiyeti ve attığım golü depremde vefat eden Miraç Can Dişçi’ye armağan ediyorum.

Çok üzücü bir olay Allah düşmanımızın başına vermesin. Biz büyük bir ülkeyiz inşallah çabuk toparlayacağız. Ölümün yaşlısı genci yok ama bir de çocuk olması, çocuk sahibi olduktan sonra böyle bir olay sizi daha da derinden etkiliyor.”

HASTANEDE HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Elazığ’da dün yaşanan 6,8 şiddetinde deprem sonrası 12 yaşındaki Miraç Dişli 12 saat sonra enkazdan sağ olarak kurtarılmış, ancak hastanede hayatını kaybetmişti.

Arama-kurtarma ekipleri, Elazığ’ın Maden ilçesine bağlı Gezin’de yıkılan Mavi Göl Apartmanı’nın enkazının altındaki baba Meriç Dişli, anne Pınar Dişli ve Miraç’a ulaşmıştı.

Annesinden sekiz dakika sonra enkaz altından sağ çıkarılan Miraç kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

AFAD: Can kaybı 31’e yükseldi

 

Fenerbahçe: 2 – Başakşehir: 0

 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.