Gölcük Tabiat Parkı’nda Sonbahar Büyüsü ve Yoğun Weekend Akını
Gölcük Tabiat Parkı’nda sonbaharın büyüsü, renk cümbüşü ve yoğun weekend akınıyla doğanın tadını çıkarın.
Gölcük Tabiat Parkı, Bolu’nun doğal güzellikleriyle ön plana çıkan bir kaçamak noktası olarak hafta sonları ziyaretçi akınına uğradı. Kent merkezine yaklaşık 13 kilometre mesafedeki bu tabiat parkı, sonbaharın sarı, yeşil ve kahverengi tonlarıyla bezenen orman manzarasıyla dikkat çekti.
Günün erken saatlerinden itibaren doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen çok sayıda yerli ve yabancı turist, parka yöneldi. Gölet çevresinde yürüyüş yapanlar, manzaranın tadını çıkarırken fotoğraf kareleriyle anılarını ölümsüzleştirdi. Aileler çocuklarıyla göl çevresinde keyifli anlar yaşarken, bazı ziyaretçiler ise orman içindeki mesire alanlarında mangal yapmanın tadını çıkardı.
Yoğunluk nedeniyle araç girişlerinde görülen uzun kuyruklar dikkat çekti. Park içindeki otoparklar dolunca birçok ziyaretçi aracını Bolu-Seben kara yoluna park edip yürüyerek Gölcük Tabiat Parkı’na ulaştı.
Kaynaklar: AA / Mehmet Emin Gürbüz – Kültür-Sanat; Haberler.com