DOLAR 32,3533
EURO 34,7324
ALTIN 2.406,41
BIST 10.147,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Gökhan Özen’den estetik iddialarına yalanlama: Keyfimi kaçıramazsınız

Geçtiğimiz aylarda Amerika’dan Türkiye’ye dönen Gökhan Özen’in yüzündeki değişim dikkat çekmiş, ünlü ismin botoks yaptırdığı öne sürülmüştü. Çıkan haberlerin ardından sessizliğini bozan Özen, sosyal medya hesabından çekilen videoda filtre olduğunu ileri sürdü.

17.01.2024
A+
A-

2000’li yıllara damga vuran şarkıcı Gökhan Özen, uzun bir süredir Los Angeles’ta yaşıyordu. Kısa bir süre önce Türkiye’ye dönen ünlü ismin yüzündeki değişim dikkat çekmişti.

Akıllı lens takdırdığını bu sebeple görüntüsünde değişim olabileceğini açıklayan Özen, önceki gün bir davette görüntülendi. Ünlü ismin yüzündeki değişime yorum yağdı.

“YÜZÜMDE HİÇBİR ŞEY YOK”

Çıkan haberlerin ardından estetik iddialarıyla ilgili sessizliğini bozan Gökhan Özen, sosyal medya hesabından bir video yayınladı.

Ünlü şarkıcı “Herkese merhabalar. Uyandım bir baktım ki insanlar beni aramış, ‘Gökhan yüzünle ilgili haberler çıkıyor…’ Bir tane basından arkadaşımız filtreyi basıyor ekrana bir de açı yakalatmış kendine, kontrastı abartmış, videoyu editlemiş yayına veriyor. Şimdi bu yüze simsiyah filtreyi koysan bütün çizgiler çıkar. Bakın şu an doğal olarak kendi telefonumdan filtresiz bir şekilde çekiyorum. Yüzümde hiçbir şey yok, sevenlerime bunu söyleyeyim. Yüzümde hiçbir işlem yapılmadı. Sadece gözlerimden bir operasyon geçirdim onu da sağlık amaçlı mecburen geçirdim.İlk ve son kez böyle bir açıklama yapıyorum. Benim keyfimi böyle kaçıramazsınız ama beni seven insanların keyfini kaçırmayın” dedi.

“Bakın nasıl bir iftirayla uğradığımı şuradan anlayın” diyen Özen, kaşlarını kaldırarak alnındaki çizgileri gösterdi ve “Botoks yaptıran insanların alnı bu şekilde kırışmaz. Böyle iftiralarla beni üzemezsiniz. Sevenlerimi, ailemi ve annemi üzmeyin. Yüzüm kendi yüzüm” ifadelerini kullandı.

NTV

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.