DOLAR 32,3901
EURO 34,7461
ALTIN 2.406,40
BIST 10.195,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Gökçe Bahadır: “Setlerin başlaması için fazla erken”

16.06.2020
A+
A-

Gökçe Bahadır, korona döneminde her şeyden önce insan sağlığının manâlı olduğunu söyledi. Dizi çekimleri için setlerin erken başladığını belirten oyuncu, “Hiçbir şey her yerde değil. Tamamen teftiş altına alındıktan daha sonra setlerin başlamasını uygun buluyorum. Bir şey söylemenin muhtemel olmadığı bir dönemdeyiz. Bu süreçte çalışmayı istemezdim” dedi.

Milliyet Gazetesi’nden Umut Ünver’in haberine kadar uzun süre sonradan hayata karıştığını ve Sıhhat Bakanlığı’nın kurallarına harfiyen uyduğunu anlatan oyuncu, “Yeni meslek görüşmeleri yapıyorum lakin daha netleşen bir proje yok. ‘İzmir’in Kızları’ müzikali devam edecek. Eğer her şey yolunda giderse, Ağustos ayında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda oynama gibi bir durumumuz var” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.