DOLAR 32,4350
EURO 34,6156
ALTIN 2.383,16
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Gmail yenileniyor!

11.04.2018
A+
A-

Yeni Gmail ile gelecek özelliklerden en dikkat çekici olanı Gmail internet sitesinin çevrimdışı kullanılabilmesi olacak. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, belli bir zaman içerisindeki mailleri internet erişimi olduğunda yedeklenmesi sayesinde daha sonra da okuyabilecek.

Bunun yanı sıra daha önce Gmail’in mobil uygulamasında gördüğümüz özellik de artık internet sitesinde kullanılabilir olacak. Bu özellik sayesinde ise kullanıcılar, gelen mailleri erteleyebilecek ve akıllı yanıt özelliğini kullanarak maillere otomatik cevap yollayabilecek.

Bu özelliklerin geleceği tahmin edilen Gmail internet sitesinin tasarım tarafında da değişeceği söyleniyor. Şimdilik nasıl bir tasarıma sahip olacağı hakkında herhangi bir bilginin bulunmadığı, yenilenmiş Gmail hakkındaki bilgileri önümüzdeki hafta “Erken Benimseme Programı” kapsamında öğreneceğiz.

:: Gmail’e geleceği konuşulan özellikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yenilenmiş Gmail’in nasıl bir tasarıma sahip olmasını bekliyorsunuz?

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.