DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Gmail e-postaları AMP ile etkileşimli oluyor!

15.02.2018
A+
A-

AMP teknolojisi ile gereksiz karmaşanın önüne geçilerek web sitelerinin hızlandırılması hedeflenmişti. Şimdi ise bu teknoloji yeni Gmail Geliştirici Ön İzleme uygulamasına güç verecek. Geliştiricilerin e-postaları daha etkileşimli ve çekici hale getirmesi için yeni bir yol olarak lanse edilen bu yenilik ile e-posta mesajlarındaki bilgilerin dinamik, güncel ve işlem yapılabilir olması kolaylaştırılacak.

Yeni çözüm, bir bağlantıyı tıklamaya veya bir web sitesini ziyaret etmeye gereke kalmadan pratik bir biçimde e-postanın anahatı içerisinde basit eylemler yapmayı mümkün hale getiriyor. Bu basit eylemler; takvim randevusu rezervasyonu veya bir etkinliği katılım için yanıt verme olarak örneklendirilebilir.

AMP teknolojisini e-posta servisine dahil etme kararının yeni AMP hikaye biçiminin duyurulmasından birkaç saat sonra açıklanması da dikkat çekiyor. Bu yeni biçim sayesinde içerik üreticiler mobil için fotoğraf, video ve animasyon yoğunluklu deneyimler hazırlayabilecekler.

:: Google e-posta servisine dahil edilen bu yenilik hakkında ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.