DOLAR 32,3901
EURO 34,7921
ALTIN 2.396,35
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Gigi Hadid ve Zayn Malik birlikteliği sona erdi

29.10.2021
A+
A-

Posta Gazetesi’nin haberine göre 2015 senesinden günümüze kadar birkaç kez ayrılıp barışan ve son olarak bir bebek sahibi olan Gigi Hadid ile Zayn Malik, bu kez ilişkilerini kesin olarak bitirdi. 

Gigi Hadid ile Zayn Malik’e yakın bir kaynak People’a “Şu anda birlikte değiller. Ama bebekleri Khai’ye iyi birer ebeveyn olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Gigi’nin annesi Yolanda da kızı ve torunu konusunda son derece korumacı davranıyor” diye konuştu.

25 yaşındaki Hadid ile 28 yaşındaki Malik’in ayrılmasının perde arkasında ise modelin annesi Yolanda Hadid’in “Zayn Malik’in kendisine vurduğu” yolundaki iddiasının olduğu haberleri yer alıyor. 

ABD basınında. TMZ sitesinin iddiasına göre Yolanda Hadid, bir tartışma sırasında Zayn Malik, kendisine vurdu.

Yolanda Hadid’in, 28 Ekim’de meydana geldiğini ileri sürdüğü bu olay nedeniyle polise başvurmayı planladığı da iddialar arasında. 

Fakat şu ana kadar bu konuda polise yapılmış herhangi bir başvuru bulunmadığı belirtiliyor.

Zayn Malik ise Yolanda Hadid’in bu iddiasını yalanlayarak, Gigi Hadid’in evinde meydana gelen tartışma sırasında sadece birbirlerine sert sözler söylediklerini savundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.