DOLAR 32,3254
EURO 34,7388
ALTIN 2.408,18
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Getty Images’tan Galler Prensesi Kate Middleton’a İlişkin Not

Getty Images’tan Galler Prensesi Kate Middleton’a ait en güncel ve detaylı haber notları burada! Kate Middleton’ın son görüntüleri ve haberleri için tıklayın.

03.04.2024
A+
A-

Getty Images, Galler Prensesi’nin kanser teşhisini duyurduğu videoya bir editör notu eklediğini açıkladı. Bu not, Pazartesi günü fark edildi ve hemen çevrimiçi bir tepkiyle karşılaştı, son dönemlerde kraliyet ailesinin düzenlenmiş fotoğraflarıyla ilgili yaşanan tartışmaların ardından geldi.

Kate Middleton’ın Kanser Teşhisi Açıklaması

Saray, Kate’in kanser teşhisini halka duyurduğu videoyu 20 Mart’ta, yani yayınlanmasından sadece iki gün önce BBC Studios’un kaydettiğini açıkladı. Kate, videoda, “Ocak ayında Londra’da ciddi bir karın ameliyatı geçirdim ve o zamanlar durumumun kanser olmadığı düşünülüyordu” dedi. “Ancak, operasyondan sonra yapılan testler kanserin mevcut olduğunu gösterdi. Tıbbi ekibim bu nedenle önleyici kemoterapiye başlamam gerektiğini tavsiye etti ve şu anda bu tedavinin erken aşamalarındayım” şeklinde açıklamada bulundu.

Kate Middleton’a Destek ve Fotoğraf Tartışmaları

42 yaşındaki Kate, kanser teşhisinin ailesi için “büyük bir şok” olduğunu belirtti. Açıklamasının ardından, ABD Başkanı Joe Biden ve kanser tedavisi gören Kral Charles III gibi birçok kişiden destek gördü. Geçen ay, Galler Prensesi, önleyici kemoterapiye başladığını bir video açıklamasında duyurdu. Diğer kanser hastalarına “Yalnız değilsiniz” dedi.

Kate’in çocuklarıyla birlikte olan Anneler Günü fotoğrafı uluslararası ajanslar tarafından geri çekildi; saray, fotoğrafın dijital olarak değiştirildiğini kabul etti. Daha önce, Prens Charles tarafından çekilen Kate ve çocuklarının bir fotoğrafı, prensesin karın ameliyatından bu yana yayımlanan ilk fotoğraf olup, Saray tarafından Anneler Günü’nü işaretlemek için yayımlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.