DOLAR 32,2288
EURO 35,1384
ALTIN 2.471,47
BIST 10.177,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Getir, Paris Maratonu’na ikinci kez sponsor oldu

04.04.2023
A+
A-

Bu yıl 46.’sı gerçekleşen Schneider Electric Paris Maratonu’na Getir, ikinci kez sponsor oldu. Uzun mesafeli koşu olarak bilinen maratonları tamamlamak, sporcuların azim, kararlılık ve dayanıklılığını test ediyor. Bu anlamıyla maraton sponsorluğu, markanın dünyadaki büyümesini sağlayan temel ilkeleriyle paralellik taşıyor.

Sadece sponsor olmuyor, çalışanları da katılıyor
42 bin 195 metrelik yarışta, markanın hizmet verdiği farklı ülkelerden çalışanları geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bitiş çizgisine ulaşmak için ter döktü. Aynı zamanda geçtiğimiz yıl dünyada kıtalararası koşulan tek maraton olma özelliği taşıyan NKolay İstanbul Maratonu’na da e-ticaret sponsoru olunmuştu.

Maratondan futbola, basketboldan voleybola uzanan destek
İngiltere Premier Lig’de mücadele eden Tottenham Hotspur’un sponsorlarından olan marka, Türkiye’de ise 2018 yılından beri Kuzeyden markasıyla Basketbol ve Voleybol Milli Takımları’nın resmi su sponsorluğunu sürdürüyor. Ayrıca Kuzeyden, 2022-2023 sezonunda V.Bank Spor Kulübü’nü de su sponsoru olarak destekliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.