DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Genç yüzücüden dört Türkiye şampiyonluğu

19.12.2019
A+
A-

Beylikdüzü Yüzme Kompleksi’nde 316 kulüpten 1153 sporcunun katılımıyla düzenlenen Kısa Kulvar Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda Özel Marmara Evleri İhlas Ortaokulu öğrencisi Bera Kayra Sarıkaya, 50 ve 100 metre sırtüstü ile 100 ve 200 metre karışık stillerde şampiyon oldu. Hedefinin ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyleyen Sarıkaya, düzenli olarak çalışmaya devam ettiğini ve yurtdışında düzenlenecek turnuvalarda madalya almak istediğini söyledi.

“Başarılarını devam ettireceğine inanıyorum”

Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Şenol Özkan, Bera Kayra’nın gelecek vadeden iyi bir yüzücü olduğunu vurgulayarak, “Bera’nın şu anki çalışmasını ve başarılarını devam ettireceğine inanıyorum. Bu azmi ve temposuyla zamanı geldiğinde ülkemizi Avrupa ve dünya şampiyonalarında da temsil edecek” dedi.

“Gelecek adına güzel sinyaller verdi”

İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, Bera Kayra Sarıkaya’yı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Bera’nın genç yaşına rağmen önemli başarılar elde ettiğini ve gelecek adına güzel sinyaller verdiğini ifade eden Yeltekin, “Bera milli forma ile birçok başarıya imza atacak potansiyele sahip bir sporcu. Ayrıca onun akademik başarısını da önemsiyor ve her türlü desteği sağlıyoruz. Alacağı güzel sonuçlarla adını spor tarihimize yazdırabilir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.