DOLAR 32,5671
EURO 35,0146
ALTIN 2.428,17
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Genç öğretmen ve ailesi Corona virüse yakalandı

06.05.2020
A+
A-

AİLE BOYU YAKALANDILAR

Yeni Yüzyıl Gazetesi’nden Fatih Şendil’in haberine tarafından İzmir’de Iş Lisesi öğretmeni Talat Güler ve eşi Aylin Güler, anneleri Muhsin Akgün ve Şadiye Akgün ile 19 aylık bebekleri Ozan Güler, korona virüse yakalandı. Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan aileden, küçük Ozan ile birlikte annesi Aylin Güler, dedesi Muhsin ve anneannesi Şadiye Akgün virüsü yenerek taburcu oldu. Talat Güler’e ise iki kere immün plazma verildi.

‘TEŞEKKÜR EDECEĞİM’

İkinci immün plazmanın ardındaki sıkı peşine düşüp takip aşağıda olan ve taburcu olmak için değerlerinin düşmesini, sonuçlarının olumsuz çıkmasını bekleyen Talat Güler taburcu olduktan daha sonra başlangıçta, kendisinin hayata dönmesini sağlayan plazma bağışçısı ile tanışmak ve teşekkür etmek istediğini söyledi.

İmmün plazma ile hayata dönen Talat öğretmen, taburcu olacağı ve ailesine kavuşacağı günü bekliyor.

‘NEFES ALMANIN DEĞERİNİ ANLADIM’

Yaşamanın ve nefes almanın değerini yoğun bakımda olduğu süreçte en iyi anlayanlardan biri olduğunu gösteren Talat Güler, “Önümüzdeki günlerde şans olursa bu virüsü yenen ailemin yanında gideceğim. Bir vakit sonra eğer doktorlarımız da izin verirse ben de immün plazma bağışçısı edinmek istiyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.