DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Genç kadına ‘konteyner’lı takip!

02.09.2020
A+
A-

KABUSU ANLATTI

Kadına yönelik şiddet ve baskı olayları bitmek bilmiyor… İzmir’de yaşayan Sevim Bozal’ın (29) hayatı, eski kocası Serdar Kıyançiçek (40) yüzünden adeta korku filmine dönüştü. Baskı ve tehditlerin artık dayanılmaz boyutlara ulaştığını belirten bir çocuk annesi Bozal, yaşadığı kabusu Yeni Asır Gazetesi’nden Fatih Şendil’e anlattı:

‘TACİZ EDİYOR’

“Çocuğumun babası olan eski eşim saplantılı bir şekilde taciz ve rahatsız ediyor. Beni öldüreceğini söylüyor. Öldürülmekten korkuyorum. Ondan o kadar çok korkuyoruz ki, geçen gün kardeşim pompalı tüfekle ateş etti. Zavallı bir köpek öldü, o kolundan hafif yaralandı. Yine de baskılardan vazgeçmedi.

CEZA ALDI AMA…

Uzaklaştırma cezası almasına rağmen bu taciz ve tehditleri sürüyor. Son olarak binamızın tam karşısında kiraladığı arsaya bir konteyner koyarak takibin dozunu artırdı. Bu kadar da olmaz. Bana ve aileme zarar vermesinden korkuyorum. Lütfen bizleri bu adamdan koruyun. Bir kadın cinayeti daha işlenmesin.”

GENÇ KADININ BİNASI

Narlıdere Sahilevleri’ndeki adresinde oğlu ve kardeşiyle birlikte oturan Sevim Bozal, “Zor günler yaşıyorum” dedi. Bozal’ın avukatı İlhan Bozcalı, Serdar Kıyançiçek hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

ESKİ EŞİNİN KONTEYNERİ

Sevim Bozal’ın binasının karşısındaki boş arsayı kiralayan Serdar Kıyançiçek, buraya bir konteyner yerleştirdi. Böylece genç kadını daha yakından ve sürekli olarak izlemeye başladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.