DOLAR 32,2000
EURO 34,9868
ALTIN 2.514,94
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
23°C
Parçalı Bulutlu
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Genç kadın isyan etti: “Beni öldürmesini mi bekliyorsunuz?”

18.07.2020
A+
A-

Yeni Asır Gazetesi’nden Fatih Şendil’in haberine göre İzmir’de şiddetli geçimsizlik ve şiddet yüzünden eşinden boşanmak isteyen iş kadını Saadet Koçel, kocası tarafından öldürülme korkusu ile markete ekmek almaya gitmeye bile korktuğunu söyledi. Koçel, sürekli tehdit mesajları aldığını anlatarak, artık paranoyak olduğunu belirtti.

Saadet Koçel, eşine elektronik kelepçe takılması için avukatı ile birlikte mahkemeye başvurduklarını ancak bir haftayı geçmesine rağmen herhangi bir gelişme olmadığını söyledi. Tedbir alınmamasına tepki gösteren Koçel, “İlla ki öldürdükten sonra mı kelepçe takacaklar? Ne olur artık beni bu adamdan kurtarın” diye konuşarak yetkililere seslendi.

‘LÜTFEN KOCAMA KELEPÇE TAKIN’

Saadet Koçel, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 yıl önce boşanma davası açtığı ancak bir türlü boşanamadığı eşi Anıl Koçel’den sürekli tehdit mesajları aldığını ve can güvenliği için sık sık adres değiştirmek zorunda olduğunu ifade etti. Koçel geçtiğimiz günlerde de “Ölmek istemiyorum. Artık duyun bizim sesimizi ve bu çığlığa cevap verin” diye feryat ederek sesini duyurmuştu.

DAVALARI 2 YILDIR DEVAM EDİYOR

İzmir’de yaşayan ve 21 yıl önce Anıl Koçel ile evlenen Saadet Koçel, yaklaşık 2 yıl önce şiddetli geçimsizlik yaşadığı gerekçesiyle boşanma davası açmış ve 2 çocuğuna kendisi bakmaya başlamıştı. Çift için iki yıldır mahkemeden boşanma kararı çıkmazken, talihsiz kadın kocasının kendisini öldürmeden ayağına elektronik kelepçe takılmasını istedi. Ancak mahkemeden halen karar çıkmadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.