DOLAR 32,3695
EURO 35,0258
ALTIN 2.325,72
BIST 9.120,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Genç Hazal’ın kurabiyeleri patili dostları doyuruyor

28.11.2021
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden İrem Nur Songur’un haberine göre kafa kafaya veren Hazal Daşdemir ve gastronomi uzmanı Filipinli yengesi Karah Daşdemir, sonunda evde köpek kurabiyesi üretmeye başladı.

İçinde yağ ya da hiçbir katkı maddesi olmayan havuç, fıstık ezmesi, bal kabağı, pancar, ıspanak gibi malzemeleri kullandıkları ve “Ödül kurabiyesi” adını verdikleri kurabiyeler çok beğenildi. Bunun üzerine “Odin Cookies” markasını kuran ikili, doğal gıda arayan hayvan severlere satmaya başladı. Görümce-yenge, yaptıkları satışın bir kısmını ise sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıyor.

Daşdemir, “Her satışını yaptığımız kurabiyenin yüzde 30’unu sokaktaki dostlarımızla paylaştığımız için ne kadar satış yaparsak sokaktaki dostlarımızı bir o kadar da onları beslemiş oluyoruz. Bu amacıma ulaşmak için sosyal sorumluluk projelerine olan ilgileri ile Haluk Levent, Eylül Öztürk ve Acun Ilıcalı ile irtibata geçmek ise hayallerimin arasında” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.