DOLAR 32,2649
EURO 34,8047
ALTIN 2.441,80
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Gelinim Mutfakta’da bu hafta kim birinci oldu? İşte, elenen isim

15.09.2018
A+
A-

Ekranların en lezzetli ve en çekişmeli yarışma programı Gelinim Mutfakta yine heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı. 26. haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise 10 Bin TL ödülün sahibi olurken, bir gelin ve kayınvalidesi ise programa veda etti. İşte, Gelinim Mutfakta’nın 130. bölümünde yaşananlar…

Haftanın en yüksek puan alan birincisi 68 puanla Ezgi oldu. Ezgi böylece dört hafta üst üst kazanmış oldu. Gonca, Esra ve Burcu ise hafta boyunca 50 puan topladı. Üç yarışmacının da aynı puanı alması sonucu kura kararı alındı.

Kura kararı alınmasının ardından Gonca ve kayınvalidesi Bilge, diğer yarışmacılarla yaşadıkları anlaşmazlıkları gerekçe göstererek yarışmadan kendi istekleri ile ayrılma kararı aldı. Böylece kura çekimine gerek kalmadan elenen isim belli oldu. 

GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

class=’cf’>

Gelinim Mutfakta’nın 7 Eylül’de yayınlanan ve hafta finali olan 125. Bölümünde en az puanı toplayan gelin ve kaynana yarışmaya veda etti.

Geçen haftaki bölümde; Günün sonuncusu 4 puanla Ayşenur, birincisi ise 10 puanla Esra oldu. 14 puan toplayan Burcu günün birincisi olarak çeyrek altını almaya hak kazandı. Hafta boyunca en az puanı toplayan Burcu ve Ayşenur son ikiye kaldı. 48 puan toplayan Ayşenur yarışmaya veda etti. Haftanın birincisi ise 60 puanla Ezgi oldu. Ezgi, 5 bileziği almaya hak kazandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.