DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

Gelin Damat Dergisi’nden 20. yıla özel muhteşem bir ödül töreni

20. yılını kutlayan Gelin Damat Dergisi tarafından Ferhat Muğurtay organizatörlüğünde gerçekleşen Gelin Damat Dergisi Ödül töreni görkemli bir törenle gerçekleşti. Pınar Altuğ Atacan ve Burak Törün sunuculuğunda yapılan geceye, sanat, siyaset, cemiyet ve iş dünyasından değerli isimler katıldı. Gecede Haberler.com ise Yılın Haber Sitesi ödülünü aldı.

18.12.2023
A+
A-

Gelin Damat Dergisi tarafından Ferhat Muğurtay organizatörlüğünde gerçekleşen Gelin Damat Dergisi Ödül töreni Fuat Paşa Yalısı’nda görkemli bir törenle gerçekleşti. Gelin Damat Dergisi’nin 20. yılını kutladığı gecenin sunuculuğunu Pınar Altuğ Atacan ve Burak Törün yaparken sanat, siyaset, cemiyet ve iş dünyasından değerli isimler katıldı.

HABERLER.COM’A BİR ÖDÜL DAHA

Gecede Ivana Sert kendi adına ve Beyaz TV İş Dünyası programı ile iki ödülün sahibi oldu. Çağla Şıkel, FOX TV Çağla ile Yeni Bir Gün ile ödül alırken, Hülya Hökenek yılın haber spikeri ödülünü aldı. Haber kategorisinde, Yılın Haber Sitesi Haberler.com oldu.

ÜNLÜ İSİMLER ÖDÜL ALDI

Mesleki başarı kategorisinde Zahide Yetiş, Muammer Ketenci, Ece Gürsel, Ece Pirim, Şebnem Schaefer, Pınar Eliçe, Pınar Bent, Nur Ertürk, Berna Tan, Fatih Ömercikoğlu ödüllerini alırken, Alona Kral, Gamze Balım, Nazgül Attokurova ve Hande Aras’a Gelin Damat Fashion Day Modeli ödülleri verildi. Başarılı iş kadını kategorisinde Türkan Şerbetçi ödül alırken, sosyal sorumluluk alanında, Lösemili Çocuklar Vakfı (Lösev), Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV)ve Buğday Tanesi filmi ile Milletvekili Av. Serkan Bayram ödüllerin sahibi oldular.

GELİN DAMAT DERGİSİ 20. YILINI KUTLADI

Sektörde başarılı 67 firmanın ödül aldığı törende, Yılın Beyaz Eşya Markası Vestel , Yılın Tarihi Düğün Mekanı Fuat Paşa Yalısı oldu. 20. yılını pasta kesimi şovu ile kutlayan Gelin Damat Dergisi, gecede Gelin Damat markası bünyesine katılan otel, düğün mekanı, modaevi, gelinlik ve organizasyon bayilerinin tanıtımını, kurdele kesimiyle yaptı.

MUĞURTAY: MARKAMIZIN GÜCÜNE VE VİZYONUNA GÜVENİYORUZ

Gelin Damat Dergisi ve marka kurucusu Ferhat Muğurtay yaptığı açıklamada, “2003 yılında kurduğumuz markamızın bugün 20. yılımızı kutluyoruz. Bu süreçte yanımızda olan, en küçükten en büyüğüne destek veren ve ailemize yeni katılan tüm dostlarımıza, iş ortaklarımıza teşekkür etmek istiyorum. Birlikte nice yıllara. Ödül törenimizle sektörün başarılı firmaları ve kişilerini özenle hazırladığımız gecede buluşturduk. Tüm ödül sahiplerini tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum. Markamızın gücüne ve vizyonuna güvenerek bayiimiz olan iş ortaklarımıza ayrıca teşekkür ederim” dedi.

İşte muhteşem geceden kareler…

Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.