DOLAR 32,2735
EURO 34,7551
ALTIN 2.396,11
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Gelecek sezonun en trend 5 oje rengi

29.08.2020
A+
A-

Sıcak kestane ABONE OL

Sıcak kestane

Sonbaharda hava soğudukça kendinizi latte’ye uzanırken bulursanız, o köpüklü içecek ile bu tırnak rengi arasındaki benzerliği fark edebilirsiniz. Ortalama bejinizden biraz daha sıcak, ancak kahverengi olarak kabul edilemeyecek kadar hafif bir ton. Bu mükemmel ton, derin bej ve açık kahverenginin kesiştiği noktada duruyor.

Grinin tonları

Grinin tonları

Islak çimento gibi görünen açık griden, bulutlu bir gökyüzünü andıran orta tonlu griye kadar, bu sonbahara uygun renk ailesinde herkes için bir şeyler var. Tüm sezon boyunca bu spektrumda yukarı ve aşağı hareket edeceğiz.

Fildişi

Fildişi

Bu klasik yumuşak fildişi ile tüm yaz giydiğiniz parlak beyazları tonlayabilirsiniz. Daha fazla kat ekleyerek opak bir yüzey elde edin ve ellerinizi kışa hazırlayın.

Kiremit rengi

Kiremit rengi

Bu muhteşem ve karmaşık kırmızı, nihai sonbahar renk paletini oluşturan tüm tonları kahverengi, turuncu ve hatta sarı ipuçlarıyla çağrıştırır. Değişen yaprakların rengi ile tırnaklarınızı koordine etmek için mükemmel bir renk tonu.

Matcha yeşili

Matcha yeşili

Bu nötrleştirilmiş deniz köpüğü rengi, hem yazın hem kışın kullanılabilir. Romantik ve sakin bu ton; modunuzu yansıtmanızda size yardımcı olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.