DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Gedikkaya Plajı’nda Yaşanan Boğulma Olayında Bir Genç Öldü

Gedikkaya Plajı’nda yaşanan boğulma olayında genç bir can kaybı yaşandı. Olayın ayrıntıları ve güvenlik uyarıları haberimizde.

14.10.2025
A+
A-

Gedikkaya Mahallesi Hüseyin Çerkez Plajı’nda meydana gelen boğulma vakasında 16 yaşındaki Hamza İnci hayatını kaybetti. Yanında bulunan arkadaşları B.A.A. ve Y.C.G. ile birlikte yüzmeye giden genç, bir süre sonra dalgalara kapılarak yardım istemek zorunda kaldı.

Çevredeki vatandaşlar olayı fark ediptecavus denizden çıkarmak için harekete geçti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ambulansla Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti. Ancak yapılan müdahalelere rağmen İnci yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Yetkililer, denize girilen anlarda güvenlik ve gözetim önlemlerinin önemine dikkat çekti. İhlas Haber Ajansı ve Haberler.com kaynak gösterildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.