DOLAR 32,4031
EURO 34,5974
ALTIN 2.384,54
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Geçtiğimiz hafta evlenen Burcu Esmersoy’dan şok açıklama: “Çok seviyorum ama…”

17.09.2023
A+
A-

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, yaklaşık 2 yıldır aşk yaşadığı kendisinden 16 yaş küçük iş insanı Nazım Akmandil ile geçtiğimiz hafta İtalya’nın Portofino kasabasında muhteşem bir düğünle dünyaevine girmişti.

 

3 gün 3 gece süren eğlence ve nikah sonrası güzel sunucu gözyaşlarını tutamamıştı.

Nikâhtan bir gün önce parti veren çiftin düğününe yaklaşık 200 kişi katılmıştı. Nikah sonrası İstanbul’a dönen ikili, İtalya’daki düğüne katılamayan dostları için, Ulus’ta bir mekanda 250 kişilik bir düğün daveti daha yapmıştı.

Geçtiğimiz hafta evlenen Burcu Esmersoy'dan şok açıklama:

Düğün sonrası yoğun tempo çalışmalarına tam gaz devam eden güzel sunucu, önceki gün İstinye’de bir AVM’de görüntülendi.

Geçtiğimiz hafta evlenen Burcu Esmersoy'dan şok açıklama:


Takvim Gazetesi’nden Doğan Savaş’ın haberine göre
geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan hamilelik haberleriyle ilgili soruları yanıtlayan Burcu Esmersoy, ”Arkadaşlar öyle bir şey yok. Çocukları çok seviyorum. Ama şu an hamilelik bana çok uzak, yani hamile değilim. Evliliğim çok iyi gidiyor. Hatta eşime hediye alacağım. Hediyeyi sormayın. Sürpriz” diyerek oradan ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.