DOLAR 32,3151
EURO 35,0957
ALTIN 2.298,67
BIST 9.050,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Geçen yıldan beri hayatı kökten değişen Aslı Enver mutluluğunu paylaştı!

24.01.2023
A+
A-

Yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu ile üç yıllık evliliği 2015’te biten Aslı Enver’in ‘Kardeşim Benim’ filminde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Murat Boz ile inişli çıkışlı ilişkisi de 2019’un Ekim ayında sonlanmıştı. 

Geçen yıldan beri hayatı kökten değişen Aslı Enver mutluluğunu paylaştı!

Murat Boz’dan ayrıldıktan sonra aşk yaşadığı Sarp Batur ile de kısa bir flört yaşayan Aslı Enver’in adı magazin programlarında ‘Aşktan yana şanssız güzel’e çıkmıştı ki ünlü oyuncunun sosyetik Önder Öztarhan ile aşk yaşadığı haberi gündeme bomba gibi düştü.

Geçen yıldan beri hayatı kökten değişen Aslı Enver mutluluğunu paylaştı! - Resim : 2

Önder Öztarhan’ın Aslı Enver’i annesiyle tanıştırmasının üzerine ikilinin evlenmelerine kesin gözüyle bakılırken kısa sürede ayrılık haberi geldi.

Geçen yıldan beri hayatı kökten değişen Aslı Enver mutluluğunu paylaştı! - Resim : 3

Ayrılığın ardından Londra ve Kıbrıs tatilleri yapan güzel oyuncu, tek başına arabasına atlayıp Assos’a gittiği mutsuz anlarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Geçen yıldan beri hayatı kökten değişen Aslı Enver mutluluğunu paylaştı! - Resim : 4

O tarihten sonra Aslı Enver’in özel hayatına adeta bir sihirli değnekle dokunuldu; Aslı Enver, Berkin Gökbudak isimli iş adamıyla evlendi ve şimdilerde bebek sahibi olmak için gün sayıyor…

Geçen yıldan beri hayatı kökten değişen Aslı Enver mutluluğunu paylaştı! - Resim : 5

Özel hayatında mutluluğun zirvesine çıkan Aslı Enver, sosyal medya hesabından içinden taşan mutluluğunu böyle paylaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.