DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Gece Tüketildiği Zaman Tüm Vücudu Temizliyor

27.03.2020
A+
A-

Sizin için geceleri tüketebileceğiniz besinleri bir araya getirdik. Sağlık açısından birçok faydası bulunan bu besinler gece tükettiğiniz zaman kilo almanızı engelliyor. İşte detaylar…

DOMATES

Hemen herkes domatesi sever. Domateslerin içi antioksidanlar ile doludur. Bir miktar protein ile domatesi birleştirirseniz sağlıklı bir akşam yemeği için harika bir seçenek elde etmiş olursunuz. Birçok sebepten kilo vermeye yardımcı olan domatesler, iltihaplanma ve sıvı tutulması ile mücadele eder.

KARPUZ

Karpuzlar içi lif ve su dolu en önemli besinlerden birisidir. Gece yatmadan önce karpuz tüketmek dümdüz bir karna sahip olmanızı sağlar. Bunun yanı sıra karpuz, vücudunuzda fazla miktarda bulunan sıvıların giderilmesi için gerekli olan bir mineraldir. Aynı zamanda karpuz, bağışıklık sisteminizle yakından ilgisi olan ve iltihaplanma ile mücadele eden C vitamini bakımından zengin bir besindir.

ZEYTİNYAĞI

Sızma zeytinyağının içeriğinde bulunan oleik asit gibi yağ asitleri özellikle karın bölgesinde bulunan dayanıklı ve parçalanması zor olan yağların parçalanmasına yardımcı olur. Geceleri yatmadan önce içeceğiniz bir kaşık zeytinyağı ile karın yağlarının erimesini sağlayabilirsiniz.

KUŞKONMAZ

Yabani veya beyaz kuşkonmaz hangisi olduğu fark etmez, istediğiniz kadar tüketebilirsiniz. Çünkü kuşkonmaz, vitaminler(A, B kompleksi, C ve E vitaminleri), çinko ve potasyum gibi mineraller açısından oldukça zengindir.

ENGİNAR

Karaciğerin sağlığı açısından faydalı olan enginar, akşam yemeği için mükemmel bir seçenek olabilir. Enginar gece boyunca vücudunuzda detoks etkisi sağlar.

İLİşKİLİ HABERLER Doğal Bir Ağrı Kesici! Muskatın Faydaları Nelerdir?

Doğal Bir Ağrı Kesici! Muskatın Faydaları Nelerdir?

Coronavirüse Karşı Kırmızı Pancar Turşusunun Faydaları

Coronavirüse Karşı Kırmızı Pancar Turşusunun Faydaları

Faydaları Saymakla Bitmiyor

Faydaları Saymakla Bitmiyor

Rengi İç Açıcı Olmasa da Faydaları Şaşırtıcı

Rengi İç Açıcı Olmasa da Faydaları Şaşırtıcı

İLİşKİLİ GALERİLER Pazının Bilinmeyen Faydaları Nelerdir?

Pazının Bilinmeyen Faydaları Nelerdir?

Adaçayının Faydaları Nelerdir?

Adaçayının Faydaları Nelerdir?

Hurmanın Faydaları Nelerdir?

Hurmanın Faydaları Nelerdir?

Ananasın Faydaları Nelerdir?

Ananasın Faydaları Nelerdir?

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.