DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Gazişehir Gaziantep isim değiştiriyor

14.09.2019
A+
A-

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Tesisleri’nde yapılan toplantıya, Gazişehir Gaziantep’in yeni başkanı Mehmet Büyükekşi, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı. İlk hedeflerinin takımın ismini değiştirmek olduğunu ifade eden Büyükekşi, “Bizim ilk hedefimiz Gazişehir ismini Gaziantep olarak değiştirmek. Çünkü takımın ismi şehir dışında kafa karıştırıyor. Bu konuda federasyonla görüşmeler yapacağız. İkinci amacımız ise geçen yıl seyirci sayımız 2-3 bindi. Gençlerbirliği maçında yaklaşık 5 bin seyirciyle oynamışız. Bu kentin futbola olan ilgisi yüksek. Biz az taraftarla oynayacak bir şehir değiliz. Bizim 33 bin kişilik bir stadımız var. Tüm kenti bu takımı sahiplenmeye davet ediyoruz” dedi.

“SAHADA 12’NCİ OYUNCU TARAFTARDIR”

Tüm kenti sahaya beklediklerini söyleyen Mehmet Büyükekşi, “Futbol 11 kişi ile oynanıyor. Ama 12’nci oyuncu taraftardır. Statta bir taraftar var. Bir de seyirci var. Biz seyircileri bu şehrin katmanlarını taraftar haline getirmek istiyoruz. O yüzden işçisi, öğrencisi, bürokratı, şehrin en üst tabakasından en alt tabakasına kadar tamamını bu takımı sahiplenmelerini bekliyoruz. Bu konuda herkesi ziyaret ederek çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.



Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.