Gaziantep’te Minibüs Kazası: Patlayan Lastik Sonrası Takla Atan Araçta 2 Ölü, 8 Yaralı
Gaziantep’te minibüs kazası: patlayan lastik sonrası takla atıp devrilen araçta 2 kişi hayatını kaybetti, 8 yaralı var. Detaylar haberimizde.
Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu’nun 37. kilometresinde yaşanan olayda, Şanlıurfa yönüne giden Suriye uyruklu sürücü Hasan Abu Ali yönetimindeki minibüs, lastiğinin patlamasıyla kontrolünü kaybetti ve devrildi. Takla atarak uzun bir sürüş yapan araç, feci bir kaza ile sonuçlandı.
Olay yerine ulaşan jandarma ve sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptı. Elde edilen bilgilere göre Curiye El Uglan (45) ile ismi açıklanmayan bir kadın yolcu hayatını kaybetti. Kazadan etkilenen 8 kişi ise güvenli bir şekilde hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.
Hayatını kaybeden iki kişinin cenazeleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi. Jandarma yetkilileri kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.