Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz ve Burak Yılmaz Devlet Bahçeli’yi Ziyaret Etti
Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz ve Burak Yılmaz’ın Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettiği özel haber; güncel gelişmeler ve görüşmeler özetleniyor.
Gaziantep FK, Süper Lig’de 8. sırada yer alırken Başkan Memik Yılmaz ve teknik direktör Burak Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. 27 numaralı formanın hediye edilmesiyle ilgili sohbetler gerçekleştirildi ve Gaziantep’in plakasıyla özdeşleşen bu numaraya özel bir vefa mesajı iletildi.
Görüşme sırasında Bahçeli’ye, Gaziantep’in plaka koduna denk gelen 27 numaralı forma ve Bahçeli’nin isminin yazılı olduğu özel ekipmanlar takdim edildi. Bu jest, taraflar arasındaki samimi diyalogun bir göstergesi olarak öne çıktı.
Burak Yılmaz’ın paylaşımı ise ziyarete ilişkin düşüncelerini öne çıkarıyor. 40 yaşındaki teknik adam, şu ifadeleri kullandı: “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin nazik karşılaması ve keyifli sohbeti için teşekkür ederiz.”
Haberler.com – Spor Kaynak: Haberler.com