DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Gaziantep ALG Spor, 4 golle 4’te 4 yaptı

17.09.2023
A+
A-

Gaziantep ALG Spor, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 4. hafta mücadelesinde konuk ettiği Ataşehir Belediyespor’u 4-0 mağlup ederek ligde 4’te 4 yaptı.

Gaziantep ALG Spor, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 4. haftasında Ataşehir Belediyespor’u konuk etti. Hasan Celal Güzel Futbol Sahasında oynanan maça oldukça hızlı başlayan ALG Spor, 7. dakikada Kuzova ile 1-0 öne geçti. Bu golle oyunu kontrol altına alan sarı-grili takım, rakibine gol şansı vermezken mücadelede ilk yarı 1-0 sona erdi. ALG Spor, maçın 80. dakikasında Arzu Kalabulut, 83’te yine Kuzova ve 85’te de Ursula Demba’nın attığı gollerle İstanbul ekibini 4-0 mağlup etti. Gaziantep ekibi, bu sonuçla lige 4’te 4 ile başladı.

Maç sonu sevinç hakimdi

Ataşehir Belediyespor karşısında alınan 4-0’lık galibiyet sarı-grili ekipte maç sonu büyük sevinç yaşandı. Mücadelenin ardından sahaya inerek takımını kutlayan ALG Spor Başkanı Ali Gözcü, “Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Ataşehir gibi önemli rakibimiz karşısında alınan 4-0’lık galibiyet çok değerli. Bu güzel sonuçtan dolayı teknik ekibimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Bugün bizi burada yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu çıkışımız sezon sonuna kadar böyle devam edecektir” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.